Social Icons

Salı, Haziran 19, 2012

Bugün neler öğrendim?(Mim)

Biricit için.

Mim'in adına ilk baktığımda ilk aklıma gelen blog dünyası ile tanışmama vesile olan: http://www.bunubugunogrendim.com/

Bir otobüs yolculuğu yaparken okuduğum dergide blogger ile yapılmış bir röportaj vardı.İlgimi çektiği için ilk fırsatta nete girip sayfasını ziyaret ettim ve ardından kendime bir blog oluşturmaya karar verdim.Kendisinin bundan haberi yoktur ama birgün tanışma fırsatımız olursa kendisine teşekkürü bir borç bilirim bugün itibariyle.

Gelelim konumuza.

Bugün bir havuza kayıt yaptırmak için günlük,aylık ne kadar bütçe ayırmam gerektiğini öğrendim ki yaz döneminde evde olduğumuz sürelerde oğlumla birlikte havuzda vakit geçirmeyi planlıyorum.Hem sıcak günler için ideal bir aktivite hem de zevkli bir spor.
Sırf kocam memnun olsun diye onun arkadaşlarıyla birlikte en yakın zamanda yeni bir dalış aktivitesi planlandığını öğrendim.Halbuki ilk gerçek dalış deneyimim umduğum kadar harika geçmedi,yeni tanıdığım arkadaşlarıyla çok da eğlenceli vakit geçirmedim:(
Oğlumun tuvalet eğitimi için kaslarının henüz yeterince gelişmediğini öğrendim.Çişini söylemesi için 2 gündür uğraşıyoruz ama nafile.Bırak geldiğini,yaptıktan sonra bile farkına varamıyor yavrum henüz..
Yıllarca kullandığım buzdolabının yaz-kış ayarının buzdolabının içinde tam karşımda olduğunu öğrendim:)Böyle bir ayar olduğunu biliyordum ama gözlerim kapalıyken sorulsa nerede olduğunu söyleyemezdim işte.

Yeni öğrenimler açısından çok da verimli bir gün seçmemişim anlaşılan çünkü hepsi bu kadar maalesef.





5 yorum:

  1. Yine de faydalı şeyler öğrenmişsin :)

    YanıtlaSil
  2. bahsettığın blog üstad olmus artık baktım su andada takıbe alamadım ama bloggerda yada benım pcde bı sorun var sanırım ızleyıcılerımı yada bska blog ızleyıcıler kısmını goremıyorum yorum yazamıyorum bı tuhaf dunden berı:)
    yuzmek harıkadır bayılırım en sevdığım seyler arasındadır bence keyıflı bır yaz senı beklıyo:)oğlunla eğlencelı bı yaz:)

    YanıtlaSil
  3. öyle mi diyorsun Mahzun prenses gerçekten?:)

    yüzme eylemine bugün itibariyle başladık biricit.gerçekten çok zevkli ve yorucuydu.Oğluş hiç çıkmak istemiyor havuzdan.sevineyim mi,özenle biriktirdiğim kalorilerden kurtulacağıma üzüleyim mi(!) bilemedim:)

    YanıtlaSil
  4. ama olsun yıonede guzel seyler bunlar..bazı gunler cok bazı gunler boyle olur daha ne olsun seker

    YanıtlaSil
  5. önümüzdeki maçlara bakıcaz kokoss biz de;)

    YanıtlaSil

Bakma bir sırrım var dediğime.İki kişinin bildiği sır değil,iki kişinin bindiği tır değilmiş:p%&+
Velhasıl,gönlünden geldiği gibi yaz,yaz,yaz..bir kenara yaz bütün sözlerimi,unutursam çık karşıma göster kendini:p(%^^+&

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...