Social Icons

Çarşamba, Mart 06, 2013

Tatlı yorgunluk


Arog'un dinazorlu sahnesinde Cem Yılmaz'ın da dediği gibi "Çok yorgunum" diye başlayan bir yazı yazmayı bana da nasip ettiğin için çok şükür Allahım!:)
Tamam, tam olarak böyle bir cümle kurmadıysa da temayı doğru yerde kullandım ama değil mi?




Haftasonu 2,5 yıldan sonra ilk kez eşimle başbaşa bir tatil yaptık ve ilk kez oğlumdan ayrı bir gece geçirdim haliyle.Zor olduğunu söyleyemiyeceğim :) Ama her anımızda aklımızdaydı fiziksel olarak yanımızda olmasa da.Gece uyanıp üstünü örtmeye kalktım bir an hatta:)

yazları böyle güzel görünen bir yerdeydik:)

Bu hafta da 8 mart emekçi kadınlar günü nedeniyle belediye tarafından bir el emekleri panayırı kuruldu.Ben de pasta ve kurabiyelerimle bu etkinlikte yerimi alıyorum 2 gündür.Yoğunluğum ve yorgunluğum da bu sebepten.Çalışan anne olmak zor işmiş:)) Tahmin edebiliyordum ama yaşamak farklı tabi.Ev işleri bir yandan,çocukla ilgilenmek bir yandan, panayıra hazırlık bir yandan,spor bir yandan,boyun fıtığım kudurdu yine.Ama uzun zaman sonra böyle bir hareketlilik bana ruhen çok iyi geldi.Yorgunluk dinlenmekle geçer nasılsa...

Fotoğraf: Pastasarim'ın sahibi Ebru İlhan Şen 'den harika urunleri.Ozel gunlerinizde kisiye ozel siparis alınır.Fotoğraf: Pastasarim'ın sahibi Ebru İlhan Şen 'den harika urunleri.Ozel gunlerinizde kisiye ozel siparis alınır.         

Güzel haberlerden bir diğeri ise bu panayırın her ay tekrarlanacak olması.Dolayısıyla hem ismimi duyurma şansım olacak hem de sıcak parayı döndürme.Bir de tabii kent konseyi kadın meclisine girdim ki asıl eğlence burada olacak.Şu siyasi örgütlenmelerde ya da sivil toplum kuruluşlarında meydanı boş bulan,sesi çok çıkan arkasına bir rüzgar alıp herkesi sürüklüyor ve gerçek ihtiyaç sahipleri ya sürüye uymak zorunda kalıyor ya da mağdur olmaya devam ediyor.Buna net bir örnek daha dün açılışta yaşandı.
 

Şu kent konseyi kadın meclisi başkanı hanım organizasyonda yaşanan problemler nedeniyle oraya el emeklerini sergilemeye ve üç beş kuruş kazanmaya gelmiş kadınlara avaz avaz bağırıp emeğe saygısızlıkla suçladı:) şaka gibi sahneler izledik ve meydanı böyle kadınlara bıraktığımız için suçu biraz da kendimizde aradık.Yaşadığımız toplumun  küçük bir kesitiydi gördüğümüz.Yönetenleri ve yönetilenleri güzel özetliyordu.
Biraz gaza geldim açıkcası ve dünyayı değiştirebileceğini sanan  Don Kişotluğa soyundum:))


Ayrıca şu ev kadınlarının üretime katılmasını sağlayacak panayır fikrinin daha geniş kapsamlısı tam 1 sene önce üzerinde bolca düşündüğüm bir projeydi ama bu elitler takımına ulaşmak imkansız olduğundan randevu alma aşamasında takılıp kalmıştım ve hevesim kaçmıştı.Fikir bende,enerji bende, daha ne olsun?

Bacaklarımda kas ağrıları,boynumda fıtık ağrısı ve gözkapaklarımda yerçekimine yenik düşme durumu var ama keyfim yerinde...Keyfimin keyfini çıkarıyorum  kısaca.

4 yorum:

  1. Arada bir kafa dinlemekte fayda var tabii ki :)

    Fıtık için de çook geçmiş olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben uzunca bir süredir kafa dinliyor gibiyim ya kalabalıklar iyi geldi bana işte:)
      çok sağol canım da bu fıtık illeti geçmiyor,öldürmüyor da süründürüyor:)

      Sil
  2. allam ya ne yoğunsun.
    panayır kolay gelsin.
    spor fıtık.
    vay beeee ne dolu bi hayatın var.
    :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. özlediğim bir yoğunluk bu.ne dolu bir hayatım var diyebilecek kadar uzun soluklu olmasa da bu hafta öyleydi diyelim:)

      Sil

Bakma bir sırrım var dediğime.İki kişinin bildiği sır değil,iki kişinin bindiği tır değilmiş:p%&+
Velhasıl,gönlünden geldiği gibi yaz,yaz,yaz..bir kenara yaz bütün sözlerimi,unutursam çık karşıma göster kendini:p(%^^+&

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...