Social Icons

Perşembe, Mart 28, 2013

Bebeğiniz ve siz herşeyin en iyisine ve en hesaplısına değersiniz





‘Mutlu çocuk, mutlu aile” sloganı ile yola çıkan ve hamilelikten anneliğe tüm hayatları boyunca annelerin yardımcısı olacak, birbirinden güzel bebek, anne sağlık ve cilt bakımı, hamile ve kadın giyim ürünlerini size %90’a varan indirimlerle sunan Mompery.com açıldı.


Üstelik kısa bir süre için, üye olduğunuz anda herkese 20 TL hediye çeki ve ilk 100 TL alışverişine 20 TL ekstra indirim kuponu sürpriziyle sizi karşılıyor. Yani www.mompery.com üyesi olanlar anında 40 TL avantaj kazanıyor.

Şu anda  sitede yer alan en eğlenceli markalardan biri Hello Kitty! Güzel bebeklerinizin sağlığına uygun Hello Kitty nevresim takımları, polar ve havlu gibi banyo ürünleri, 8 gün boyunca büyük bir indirimle satışa sunuluyor.

Einstein’ın “Ancak başkaları için yaşanan bir hayat, yaşamaya değer bir hayattır.” sözünden yola çıkarak kurulan, anneleri anlayan ve anne&bebek ilişkisine sıcaklık katmak isteyen alışveriş sitesi Mompery.com, her sabah 7’de sizlerle yeni ürünleri buluşturduğu gibi, değişik ürünlerle de karşılaşabilmeniz için 3 günde bir yenilenen butiklerle hizmetinize koşuyor.

Yıl boyunca "Avvio, Hello Kitty, Huggies, Kotex, Wonderwalls, Be Cool” gibi önemli markalarda sağladığı inanılmaz indirimler için hemen siteye giriş yapmalı, ayağınıza kadar gelen bu fırsatları elinizden kaçırmamalısınız.

Bir bumads advertorial içeriğidir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bakma bir sırrım var dediğime.İki kişinin bildiği sır değil,iki kişinin bindiği tır değilmiş:p%&+
Velhasıl,gönlünden geldiği gibi yaz,yaz,yaz..bir kenara yaz bütün sözlerimi,unutursam çık karşıma göster kendini:p(%^^+&

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...