Social Icons

Çarşamba, Şubat 06, 2013

Parçalanış

Değişik bir haldeyim son birkaç gündür yine.Uzuuuun zamandır yapmayı planladığım ama bir türlü başlayamadığım bazı şeylere kendiliğimden bir anda başladım ama yine bazılarına kendimi ne kadar zorlarsam zorlayayım başlayamıyorum ve zaman aleyhimde akıp gidiyor.

Daha önceki bir yazımda bahsettiğimi hatırlıyorum ama ben anne-baba-babanne ve kardeşten oluşma bir aile içinde büyüdüm.Bizim evde iki anne vardı yani.Babam gitti ve biz 3 kadın bir erkek kaldık evde.Derken annemle babam boşandı.Annem annanemin evine taşındı.Babannem Ankara'ya amcamın yanına gitti. Kardeşim zaten Ankara'da üniversitede.Yıllarca dönmesini beklediğimiz babamsa değişen şartlar karşısında kendisine yer bulamayıp yeniden gitmeye karar verdi.Haftaya Rusya'ya taşınıyor ve benim doğup büyüdüğüm,her acıma,sevincime tanık,yuva olarak hissettiğim tek evin de kapısına kilit vuruluyor.Babannem hakkın rahmetine kavuştuğundaysa amcam tarafından muhtemelen bir yabancıya satılacak ve uğruna acı çekilecek bir yer kalmayacak...

Ailem sonsuza kadar parçalanmış gibi hissediyorum ve bu his içimi parçalıyor.Kaç yaşına gelirsem geleyim bazı şeyler hiç değişmiyor.

Kaderin saçma sapan bir cilvesi midir bilinmez ama bu Rusya bir şekilde hep benimle içli dışlı.Bloga giriş sayısı bile Türkiye'den daha çok,çözemedim bu Rusların bana ve aileme ilgisini.

Bazı yazılar sadece yazılmak için yazılır ya bu da öyle.Yorum yapmadığınız için şimdiden teşekkür ederim.

1 yorum:

  1. Beni anladığını ya da anlamaya çalıştığını söyleyen,benimle birlikte üzülen,sadece okuduklarını belirten ya da okudukları halde benim isteğim üzerine yazmayan herkese teşekkürler.

    YanıtlaSil

Bakma bir sırrım var dediğime.İki kişinin bildiği sır değil,iki kişinin bindiği tır değilmiş:p%&+
Velhasıl,gönlünden geldiği gibi yaz,yaz,yaz..bir kenara yaz bütün sözlerimi,unutursam çık karşıma göster kendini:p(%^^+&

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...