Social Icons

Çarşamba, Ocak 02, 2013

Pastasarım'da son mamüller

Benim gibi ilginç fikirler peşinde olan bir arkadaşım var.İşten ayrılınca o da şimdilerde organizasyon,ambalaj,el emeği vs. gibi işlere merak saldı.Bu gece kına gecesi olacak bir arkadaşımızın tüm gecesinin organizasyonunu üstlenmiş.Benden de kurabiye yapmamı istediler.Misafirlere hem ikram hem de anı olacak.
Bu arkadaşımla Şubat ayında yapılacak el işleri sergisine beraber katılma kararı aldık.O ürettiği kitap ayracı,dekoratif şişe vs. sunacak ben de pasta-kurabiye.
Bugün ayrıca birkaç kreşe gittim ve doğumgünleri için pasta siparişlerini bana yönlendirebileceklerinin bilgisini verdim.Birkaç numune,telefon ve internet adresimi bıraktım.Burcumda da bugün atacağım adımların sürpriz sonuçları olabileceği yazıyordu ki ben burçları okumam,tesadüfen bu kreş işinden sonra gördüm gazetede.
Bu bir işaret olabilir:)





9 yorum:

  1. eneeemm negüzel olmuş yahu ne beceriklisin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım,uğraşıyoruz işte.

      Sil
  2. Artık başladın ya gerisi gelir. Çok daha iyi olacak eminimmm :)

    YanıtlaSil
  3. ahhahaaa,ne güzel olmuş onlar öyle,şahhane:-))Bence günlük burç yorumlarını hafife alma.Yükselen burcunu biliyorsan,onu bile oku bence.Ben öyle yapıyorum.
    güzel girişimlerle güzel gelişmelerin olması kaçınılmaz..harikasın..devam devam:-))

    YanıtlaSil
  4. senin kına kurabiyelerini de yapayım inşallah:)çok mu gıcık oldum,baskı değil,temenni canım:)

    YanıtlaSil

Bakma bir sırrım var dediğime.İki kişinin bildiği sır değil,iki kişinin bindiği tır değilmiş:p%&+
Velhasıl,gönlünden geldiği gibi yaz,yaz,yaz..bir kenara yaz bütün sözlerimi,unutursam çık karşıma göster kendini:p(%^^+&

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...