Social Icons

Pazartesi, Kasım 26, 2012

Hugo ve Dikkat bebek var

Evde izlenecek dvdlerimizin suyu tükendi.Spider man 4'ü geçen gece eşim izlerken ben bloga yazmakla meşguldüm çünkü hiç sarmadı.Öncekilerden kötüydü oldukça.Ama evvelsi gece Hugo ve Dikkat Bebek Var adında iki film birden izledik.Hugo'yu Şükriye'nin tavsiyesi üzerine almıştım.O da eşimi pek sarmadı:)Ben izlerken o uyudu.
                                           Hugo : poster  Hugo : poster
Hugo büyükler için bir çocuk filmi kıvamında.İlk başladığında Harry Potter,Narnia Günlükleri gibi bir atmosferi vardı ve bir süre fantastik birşeyler bekledim.Ama küçük Hugo'nun geçmişini hatırladığı sahneler başlayınca fantastik arayışı bıraktım gözyaşlarımı silmeye başladım.
(Dikkat spoiler)Bu arada ortaya çıkan bozuk robot acaba bundan sonra fantastik birşeyler olacak mı diye yeniden beklenti içine soktu ama film bittiğinde hiçbir fantastik unsur olmadığını gördüm.Sadece filmin atmosferi,çekim şekli böyle bir beklentiye sokmuştu anlaşılan.Görüntü ya da sanat yönetmenini tebrik etmek lazım bu anlamda.
Filmin teması hayatta varolma amacımızla ilgiliydi.Herkesin bir amacı olduğunu,dünyadaki hiçbirşeyin yedek parçası olmaması gibi ilginç bir cümleyle anlattı küçük Hugo.
Hugo demişken de aklım hep bizim Tolga abiye gider...Gelmiş geçmiş en zor canlı yayınlardan birini yapmıştı.O görüntüler internetten kaldırılmış bu arada..


Dikkat Bebek Var : poster Dikkat Bebek Var : poster

Diğer filmse komedi filmiydi.Cameron Diaz,Jennifer Lopez gibi ünlü oyuncuların oynadığı eğlenceli bir film.Filmde 4 çiftin çocuk sahibi olma maceraları anlatılıyor ve bu çiftlerin bir şekilde hayatları kesişiyor.Çocuk sahibi olmayı düşünen ya da olan herkes izlemeli yazıyordu orjinal dvd kapağında,katılıyorum.Cameron Diaz'ın muhteşem fiziğini de görüp kıskanmamak elde değil bu arada.
Doğum sahnelerinde ağladım yine:)
Sanırım hormonlarımı harekete geçirdi bu film:))


9 yorum:

  1. sanırım beni etkilediği kadar sizi etkilememiş.Sinema konusunda ben böyle ağır aksak filmleri sevdiğim için tabii...bir daha sinema filmi yazısı yazmam artık:-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aşkolsun hayatım,ben beğenmediğimi söylemedim ki:)
      beni görüntüler,mekan çok etkiledi ama evet biraz ağırdı kabul:)
      sen hep yaz da ben hep merak edip izleyeyim Şükriyecim...

      Sil
  2. aman bakma sen bana:-))yazarım arkadaşım yazarım tabi,etkileniyorsam bir filmden yazmamam mümkün değil zaten;-))

    YanıtlaSil
  3. hah haaaaa komiksin ki yine.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gülelim güldürelim,hayat böyle güzel:P

      Sil

Bakma bir sırrım var dediğime.İki kişinin bildiği sır değil,iki kişinin bindiği tır değilmiş:p%&+
Velhasıl,gönlünden geldiği gibi yaz,yaz,yaz..bir kenara yaz bütün sözlerimi,unutursam çık karşıma göster kendini:p(%^^+&

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...