Social Icons

Salı, Temmuz 03, 2012

Beni bir kelime ile anlat.(MiM)

Ben Biricit'i nasıl tanırım?O kendini şöyle tanıtmış:
Biricit'i ilk weblog sözlük'te gördüm ve takip etmeye başladım.Ardından benim bir yazıma yorum yapmasıyla gerçek anlamda takip eder oldum:)
Bu bahsettiğim tanışma hikayesi çok da eski olmayan bir süre önce olduğu için hakkında söyleyebileceklerim çoğunlukla samimi anlatım tarzıyla alakalı olacak.Öyle bir samimiyet ki bazen oldukça saf, bazense gerçeklerin can acıtıcı etkisini yumuşatmak için saflığa sığınmasıyla insanı aynaya bakarmış gibi hissettiriyor. 
Mesela uygun eş adayı arayışı ile ilgili kendiyle dalga geçmesi bu kız nasıl olur da hala bekar olur diye düşündürtüyor;)
Biricit oldukça da komik aslında.Blogstar derecesi zaten bunu tescillemiş ama ben de güldüğümü söylemeden geçemeyeceğim.O gün canım biraz sıkkınsa Biricit'in sayfasını ziyaret ediyorum ve o anlık da olsa beni sıkıntımdan uzaklaştıracak,dudaklarımın uçlarını yukarı kaldıracak birşeyler bulabiliyorum.
Komik olduğu kadar da hassas ve dost canlısı.Bana yaptığı ilk yorumda bu hassasiyeti,ben dahil herkesle iletişiminde de dostane tavrını görmek mümkün.
Yaratıcılık konusunda da hakkını yememek lazım.Yaz köşesi röportajları,mutluluk gazetesi birer örnek bence.
Çok mu olumlu şeyler yazdım?
 Garfield'ı,kahveyi ve çikolatayı seven bir insan ne kadar olumsuz olabilir ki?? ;)

İlla tek kelime ile anlatmam gerekecekse de aşka aşık bir insanı tanımlayabilmem için "Biricit AŞKTIR" derim...

Şimdi de Deeptone ve MahzunPrenses beni anlatsın bakalım:)

4 yorum:

  1. canım cok guzel yazmıssın mahcup oldum tesekkur ederım,ılk takıbımı cok ıyı hatırlıyorum bı deneme yapıodun sen takıp edılmeyle ılgılıydı:)
    blogunu yenı acmıs olmana rağmen yazıların oldukca güzel,Türkçeyi ve yazım dilini güzel kullanıyorsun ve en guzelı samimi bir dille yazman,bu cok güzel.yüreğinle yazıyorsun hep böyle kal,sevgiler ebrucum:)

    YanıtlaSil
  2. bu güzel mim için ben de sana teşekkür ederim "AŞK":)

    YanıtlaSil
  3. Eh ben de seni mimledim hadi bakalım :)))

    YanıtlaSil
  4. gördüm gördüm:)cvp geliyor pek yakında:)

    YanıtlaSil

Bakma bir sırrım var dediğime.İki kişinin bildiği sır değil,iki kişinin bindiği tır değilmiş:p%&+
Velhasıl,gönlünden geldiği gibi yaz,yaz,yaz..bir kenara yaz bütün sözlerimi,unutursam çık karşıma göster kendini:p(%^^+&

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...