Social Icons

Salı, Haziran 26, 2012

Sanal dostum döndü

Bilgisayarım benim elim, ayağım, ajandam,günlüğüm,arkadaşım olmuş da ben ayrı düşünce değeri anlaşılanlar gibi sonradan anladım değerini.
Fotoğraflarımı kurtaramamış Dr.Bilgisayarcı,sadece son eklediğim 7 tanesi hariç.Tek arkadaşla yetinmeyip bir de harici bellekten dost edindiğim için kendime çok şanslıyım.O bizim yerimize sakladı tüm anılarımı.

Her dostlukta yenilen irili ufaklı kazıklar ve edinilen dersler olduğu için bu dostluktan benim de yediğim kazık facebook ile oldu.Kendisiyle bir daha mecburi haller dışında görüşmem,selam dahi vermem!






Gelelim bu yoksunluk döneminde neler biriktiğine.Daha önce de yazdım ya,kitap okumaya fırsat buldum diye.Devam ediyorum okumaya.Şu an "Travma" ile yaşıyorum.
Okunmayı bekleyenler sıram bayağı bir uzamış.Fazla mesai yapıp sırayı azaltacağım.Hakan Günday'sız geçen günlerime acıdığımdan önceliği kendisine verip arayı soğutmadan hasret çeken gönlümü serinleteyim diyorum.Malafa,Zargana,Piç ve tabi ki Kinyas ve Kayra önceliğe sahip olanlar.Sonra uzun süredir ayrı kalıp özlediğim Buket Uzuner var,Uyumsuz Defne Kaman'ın maceraları :Su. En sevdiğim tür korku-gerilim romanları olduğundan ve favori yazarım J.C.Grange'ın da yeni romanı çıktığından Sisle Gelen Yolcu acele etmemi bekler.Önceki romanı Klon da favori kitap listemde yer aldığından Kevin Guilfoile'in Kulüp 1000'i merak etmeme neden olur.Yine benzer şekilde John Verdon'ın Gözlerini Sımsıkı Kapat 'ı.
Annem gittiğinden beri de pek bir tembelim zaten.Canım hiç birşey yapmak istemiyor.Akşama kadar aylak aylak oturup okuyabilir-im/dim.


2 yorum:

  1. yazın öyle bir rehavet oluyor ve kitap okuma durumuna geçmeyi engelliyor ama okumayı istediklerin ne güzel bende hakan günday kitapları okumayı istiyorum

    YanıtlaSil
  2. yazın kitap okumak için en uygun zaman tatilde deniz-havuz başında şezlongda uzanırken bence.ama senin de bir ufaklığın olduğuna göre bu dediğimin ne kadar zor ve anılarda kalmış durumlar olduğunu anladığını düşünüyorum:)

    YanıtlaSil

Bakma bir sırrım var dediğime.İki kişinin bildiği sır değil,iki kişinin bindiği tır değilmiş:p%&+
Velhasıl,gönlünden geldiği gibi yaz,yaz,yaz..bir kenara yaz bütün sözlerimi,unutursam çık karşıma göster kendini:p(%^^+&

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...