Social Icons

Cumartesi, Haziran 02, 2012

Buluşmaya değer mi?

Amerikan Pastası: Buluşma Fırsat bu fırsat deyip oğlumu kayınvalidemlere sattığım bugünde sinemaya gittim!Sınırlı vaktimizde bize en yakın seans Amerikan Pastası'na ait olduğu için ona girdik.Türk'ün uzayla imtihanı'nın sinema filmi olsa yine de girecektim çünkü çok sevdiğim sinema atmosferini yaşamayı özledim.Bir elimde popcorn,diğerinde gazlı içeceğim:p ya da belki bir frigo buz!Dolby digital:) ses,perde...tam özlediğim gibi.

Film konusundaysa vasatın altı diyebilirim.Serinin önceki bölümlerinden pek de farklı bir şeyle karşılaşmadım.Bol belden aşağı espri, hatta sadece belaltı espri.Tüm karakterler yetişkin olmuş ama biraraya gelince eski anılar ve hormonlar yeniden günyüzüne çıkıyor.Eşimin de yakın zamanda üniversiteden arkadaşlarıyla buluşmaya gideceği şu günlerde, filmi izlemek ne kadar doğru oldu, tartışılır:)


http://www.beyazperde.com/filmler/film-188521/

4 yorum:

  1. ha ha ha yakınlarda yazmıştım toplu filmlerde var blogumda. serinin ilk filmlerini izlediyseniz bu diğerlerinden iyiydi.
    :)

    YanıtlaSil
  2. ılk fılmı komıktı yıllar once ızlemıstım:)
    devam fılmlerı zaten sonradan bozuluo hep kendını tekrarlıo genelde,ıclerınde oyle olmayanlarda var tabıı.
    bu arada mımledım senı:)

    YanıtlaSil
  3. gülmemek mümkün değil tabi ama evde izlemiş olsaydım bir yandan bilgisayarımı kucağıma almış,blogla ilgilenirken öyle izlerdim herhalde:))sinema olunca durum farklı tabii.
    Bu arada ilk kez mimleniyorum.Çok heyecanlıyım:)hemen kontrol ediyorum senin yerini biricit.

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Bakma bir sırrım var dediğime.İki kişinin bildiği sır değil,iki kişinin bindiği tır değilmiş:p%&+
Velhasıl,gönlünden geldiği gibi yaz,yaz,yaz..bir kenara yaz bütün sözlerimi,unutursam çık karşıma göster kendini:p(%^^+&

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...