Social Icons

Pazartesi, Mayıs 21, 2012

weblog sözlük yazarı oldum! -öhm öhm

Ekşi sözlükle ilk tanıştığımda yazarı olmak istemiştim ama herkesi (yani o sırada herkes bendim) kabul etmiyorlardı,ben de sadece okuyucu olarak kalmıştım.Ama içimde o gün bugündür uktedir.Neyse ki blog dünyasında en yenisiyle tanıştım: http://weblog.sozlukspot.com/
Beni de kabul ettiler sağolsunlar.Bu sayede pekçok ilginç blogla tanıştım.Takip ettiklerimin listesini güncellemem gerekiyor bunu farkettim;)
Tek kötü tarafı bu kadar iyi kalemler,beyinler ve ürünler karşısında kendi blogumu fazla sıradan buldum:(
Weblog sözlük beni daha iyi olmaya zorlayacak gibi görünüyor!

2 yorum:

  1. weblog sözlüğe hoşgeldin. Hepimizin yeni olduğu, aynı koşullarda dahil olduğu bir sözlük bu.(ör. ekşi sözlüğün kapısında beklemek gibi ---> bkz. http://faydaburada.blogspot.com/2012/05/artk-weblog-sozluk-yazarym.html )
    O yüzden hiçbirimiz diğerinden üstün sayılmamalıyız diye düşünmekteyim. Blog sayfalarının popülerliği ayrı bir konu elbette.

    YanıtlaSil
  2. Üstünlük değil elbette ancak kişinin kendini(kalemini,üslubunu,tekniğini vs.) geliştirmeye ihtiyaç duyacağı birileriyle karşılaşması güzel bence.
    Hoşbuldum diyelim:)

    YanıtlaSil

Bakma bir sırrım var dediğime.İki kişinin bildiği sır değil,iki kişinin bindiği tır değilmiş:p%&+
Velhasıl,gönlünden geldiği gibi yaz,yaz,yaz..bir kenara yaz bütün sözlerimi,unutursam çık karşıma göster kendini:p(%^^+&

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...