Social Icons

Perşembe, Mayıs 31, 2012

Kocam duymasın!

İşte yine kutsal topraklardayım! Allahtan ortadoğu kadar uzak değil de sık sık gelebiliyorum.Kocamın toplantısı olsun da ben de kaçıp gelebileyim diye fırsat kolluyorum hatta buraya.

"Sevdiğim erkek neredeyse ben de orada onunla mutlu olabilirim." diyecek kadar ilerigörüşü düşük biri olarak senelerdir başka bir şehirde yaşıyorum.Mutsuz değilim ama mutlu muyum diye kendimi sorguluyorum. Kendimden daha kötü durumdaki birilerini düşünüp şükrediyorum.Bu durumda bu mutluluk sayılır mı?

Buraya geldiğimde hala evime gelmiş gibi hissediyorum.Yaşadığım yere dönünce de geçici ikametgahıma gelmiş gibi.Halbuki kocam orayı da seveyim diye neler yaptı.Ben de zorladım kendimi.Olmayınca olmuyor demek ki.
İnsanın doğup büyüdüğü,tüm geçmişinin,anılarının olduğu,pekçok sevdiğinin yaşadığı yer "ev" olsa gerek.Bir hayırlı sebep olsun ben de evime döneyim...Olmazsa da canımız sağolsun, çok şükür.



2 yorum:

  1. Meğer kutsal toprak 35,5 muş, yani kan çeker derler ya. Bende Karşıyakalıyım...

    YanıtlaSil
  2. Aman allahım ne büyük bir mutluluk burada bir karşıyakalıyla tanışmak,hoşgelmişsiniz ihlamurcum:)

    YanıtlaSil

Bakma bir sırrım var dediğime.İki kişinin bildiği sır değil,iki kişinin bindiği tır değilmiş:p%&+
Velhasıl,gönlünden geldiği gibi yaz,yaz,yaz..bir kenara yaz bütün sözlerimi,unutursam çık karşıma göster kendini:p(%^^+&

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...