Social Icons

Pazartesi, Mayıs 28, 2012

Kafayı izleyici ile bozan blog yazarı-Sonuç


Geçtiğimiz 3 gün boyunca biraz gergin,biraz heyecanlı bir bekleyiş yaşadım.Defalarca yazdım,defalarca sildim.An itibariyle kendimi ifade etmekten vazgeçip sadece bu yayının ne kadar amaca hizmet ettiğini açıklamaya karar verdim.Herhangi bir yorum yapmadan sadece rakamları veriyorum:

Yayının linkini weblog sözlük,facebook,google plus ve twitter'da verdim.

3 günlük sayfa görüntülenme sayısı 108.(En çok görüntülenen yayınım bugüne kadar 36 kez görüntülenmiş.)
3 günde katılan izleyici sayısı 7.
Trafik kaynakları 21 weblog sözlük, 14 twitter, 6 google plus ,8 facebook, 6 da random diyebiliriz.

Sadece şunu söyleyebilirim kişisel görüşüm olarak: Ben amacıma ulaştım.Hiçbir izleyici katılmayabilirdi de.Ama yazdığım şeyleri birilerinin okuyup olumlu ya da olumsuz geribildirimde bulunması benim hedefimdi.
Dolayısıyla yazının bundan sonrası ilgilenmeyenler için sıkıcı olabilir ama benim mutlaka yazmam gerekiyor...

Yayınımı retweet yapan mystic dawn (http://cafemystic.blogspot.com/); değerli yorumlarını benden esirgemeyen ipekböceği (http://ipeksi.blogspot.com/),Cessie (http://paraseninjoe.blogspot.com/), Selin Eski (http://hernehikmetse.blogspot.com/), Fayda burada (http://faydaburada.blogspot.com/),Mahzun Prenses (http://mahzunprenses.blogspot.com/) ve Biricit (http://biricitinyeri.blogspot.com/); sesime sessizce kulak veren Nazlı (http://yemekcininmekani.blogspot.com/) ve şanslı kedi (http://sansli-kedi.blogspot.com/)  hepinize ilginiz ve görünmez olmadığımı gösterdiğiniz için çoook teşekkür ederim.

5 yorum:

  1. ben tesekkur ederım kendı adıma:)guzel ve etkıleyıcı bı yazıydı.ama dedığım gıbı yapmalısın blogunu dısardan goremedım.yada takıp ettığın profıl farklı o yuzden gorunmuyo

    YanıtlaSil
  2. Siz yazdığınız sürece birileri okuyacaktır.
    Esas ben teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. Hmm herhangi bir sorun görünmüyor Biricit,yani herkese açık durumda ama neden kaynaklandı anlamadım.aklıma birşey geldi.bir deneyelim bkalım:)

    YanıtlaSil
  4. insan yazıyor ve yazdıklarına geribildirim de almak istiyor.Ben de zaman zaman bunları yazdım.Kafama taktım ,baktım olmuyor.amaan en azından boşver kendin için bir şeyler yapıyorsun dedim.Sonra..sonra hergün eklenen isimler...o ekleyenleri benim takip ediş sürecim keyifli oluyor...Yalnız bu konuda biraz yanlış anlaşılabilirim ama buradkilerin de tabiatı biraz garip geldi bana zaman zaman..olsun dedim ben de hepimiz farklıyız ve bu farklılıklarla yaşamak da güzel....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yazıyı yazalı 4 ay geçmiş Şükriyecim ama yazdıklarımın hala arkasındayım.Blog yazmanın güzelliği şu an yaptığımız şey zaten.Katılımcı olmadan yazdıklarımız içimizi suyu dökmekten başka birşey değil.Ama pek tabii bu zamanla oluyor.bunun ben de farkındayım-farkındaydım da.Bir anda patlama yapanların sırrını yeni yeni çözüyorum(aslında sır da değil tabii)İlk zamanlar anlam veremiyorsun bazı şeylere.
      Neyse...
      Son yazdıklarınla ilgili pek anlayamadım ne demek istedğini.Yanlış anlaşılmaktan korktuğunu söylemişsin. smughy@gmail.com 'a da yazabilirsin.belki benim çözdüğüm bir durumdur belki sadece dinlerim seni..

      Sil

Bakma bir sırrım var dediğime.İki kişinin bildiği sır değil,iki kişinin bindiği tır değilmiş:p%&+
Velhasıl,gönlünden geldiği gibi yaz,yaz,yaz..bir kenara yaz bütün sözlerimi,unutursam çık karşıma göster kendini:p(%^^+&

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...