Social Icons

Pazar, Mayıs 13, 2012

İntikamınızı soğuk mu alırsınız, ısıtalım mı?

İntikam soğuk yenen bir yemektir diye kim ya da neden soylemis bilmiyorum ama bence intikam karnın tıkabasa doymuşken gözünün yemeye doymadığı bir yemek.Son dönemlerde hissettiğim tam da böyle bir duygu çünkü..
Seneler önce yakın diyebileceğim biri tarafından tacize uğradım.
Aslında boşvermiştim bu duruma.Hatırlayınca hissettiğim şey acımayla karışık hafif bir tiksintiydi sadece. Ta ki facebookda kendisine rastlayıncaya dek.Dayanamadım, mesaj yazdım:
"Yaptığın herşeyi hatırlıyorum ve karşılaşacağımız anı sabırla bekliyorum.Bu dünyada ya da diğerinde.."
Bunun karşılığında ne yapsaydı hislerim değişmez ve yine umursamazdım bilmiyorum ama o beni engellemeyi,bana görünmez olmayı seçince içimdeki uyuklayan canavarı sopayla vurarak yerinden sıçrattı.
Ben de "karşılaşacağımız anı" "öbür dünyaya" bırakmamaya karar verdim.
Yakında babalar günü geliyor.Kendisini arayıp babalar gününü kutlamayı planlıyorum.Muhtemelen sesimi hatırlayamayacağı için kendimi tanıtmam gerekecektir.Öyle bir tanıtım yapmam gerekiyor ki o esnada yanında muhtemelen eşi,kızları,oğlu,torunları,gelin ya da damatları olması nedeniyle ne diyeceğini bilemesin,başından aşağı kaynar sular boşalsın.Yine muhtemelen var olan hipertansiyonu ya da diabet hastalığı kendisine fenalık geçirtsin ama ölmesin.Çünkü sırada daha ailesiyle yaşadığı eve yapacağım ziyaretin bilgilendirmesi olacak...

Buzzz gibi bir yemek , az sonra!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bakma bir sırrım var dediğime.İki kişinin bildiği sır değil,iki kişinin bindiği tır değilmiş:p%&+
Velhasıl,gönlünden geldiği gibi yaz,yaz,yaz..bir kenara yaz bütün sözlerimi,unutursam çık karşıma göster kendini:p(%^^+&

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...